Wat zijn nou eigenlijk de regels binnen de islam met betrekking tot seks met kinderen of zelfs met baby’s?

Een onderwerp waar de laatste tijd wat meer naar buiten lijkt te komen aangezien dit soort perversiteiten nou eenmaal niet zo eenvoudig onder de islamitische mantel der liefde geschoven kan worden. Per toeval kwam ik uit bij een artikel dat ging over de islamitische deugden „Deze dag heb ik je religie voor jou geperfectioneerd! ~ al-Ma’idah, vers 3”

Dit artikel gaat erover dat de sjiitische moslims de minimale leeftijd van negen jaar om de liefde met een kind te bedrijven niet handhaven en het beleven van seksueel genot aan zuigelingen niet afkeuren. Het artikel is van eind 2013 en toen werd er in de media al helemaal niet gesproken over deze achterlijke islamitische gebruiken die een normaal mens aanzet tot walgen.

Even voor de duidelijkheid dit is dus zeer zeker niet mijn tekst maar enkel een vertaling van islamic virtues waar overigens nog veel meer islamitische vuiligheid te vinden is.

Bismillaah

Ik werd door een broeder gevraagd of het waar is of het waar is dat sjiitische mannen seksueel genot mogen ontvangen van baby’s en zelfs pasgeboren baby’s door hen te strelen of hun geslachtsdelen erop te wrijven. Ik vertelde hem dat ik binnenkort over dit onderwerp zou posten, dus dit bericht van mij gaat over dat onderwerp.

Ja , dit is inderdaad toegestaan ​​voor Sjiieten. Maar ik waarschuw mijn broer van de Ahlus Sunnah om niet al te snel de Shi’ieten voor deze morele verdorvenheid te veroordelen, omdat ik in onze eigen teksten heb gekeken en ik geen regels kon vinden in de jurisprudentie van alle madhabs die dergelijk gedrag verbieden. En aangezien het beleven van seksueel genot van je vrouwen of vrouwelijke slaven over het algemeen toelaatbaar is in de islam, en alleen geslachtsgemeenschap is verboden vóór de leeftijd voor de volwassenheid (meestal na 9 jaar), lijkt het erop dat de daad van wellustige strelende en dijende jonge vrouwen ook voor ons toelaatbaar is.

Dus als we de Shi’ieten veroordelen voor deze vreselijk immorele wetten, en het blijkt dat ze ook in ons geloof toelaatbaar zijn, dan kunnen ze natuurlijk niet immoreel zijn omdat onze religie hen toestaat, dus we zullen terug moeten komen op onze eerdere opmerkingen over de Sjiieten, wat ons misschien een beetje gênant. Dus pas op!

Hoe dan ook, tot de echte kwestie komen, hier zijn de uitspraken van hun geleerden (de “Ayatullahs”) over dit onderwerp.

1

De meest prominente sjiitische geleerde in de wereld van vandaag de dag is Ayatullah Sistani, die woont in Najaf. Dit is wat hij te zeggen heeft over deze kwestie in zijn boek Minhaj as-Saliheen (in het hoofdstuk van Nikah):

مسألة 8: لا يجوز وطء الزوجة قبل إكمال تسع سنين, دواما كان النكاح أو منقطعا, واما سائر الاستمتاعات كاللمس بشهوة والتقبيل والضم والتفخيذ فلا بأس بها,

sistani arabic book

Issue # 8: Het is niet toegestaan ​​om geslachtsgemeenschap te hebben (met iemands vrouw) voordat ze de leeftijd van 9 jaar bereikt, zij het in Nikaah (permanent huwelijk ) of Mut’a (tijdelijk huwelijk). Wat betreft alle andere genoegens, zoals wellustige aanraking, zoenen, omhelzen en dijen (dat wil zeggen, de penis wrijven tussen de dijen), is er geen probleem. [Dat wil zeggen, er is geen probleem in het genieten van dergelijke genoegens van je vrouw voordat ze de leeftijd van 9 jaar bereikt.]

1

Een andere extreem belangrijke sjiitische leider uit de 20e eeuw was Ayatullah Ruhollah Khomeini . Misschien ken je hem al vanwege zijn prominente aanwezigheid aan het eind van de 20e eeuw, vooral omdat hij de grondlegger was van de huidige islamitische Republiek van de islam. Hij herhaalt dezelfde regel als hierboven in zijn boek Tahreer al-Waseelah:

مسألة 12: لا يجوز وطء الزوجة قبل إكمال تسع سنين, دواما كان النكاح أو منقطعا, و أما سائر الاستمتاعات كاللمس بشهوة و الضم و التفخيذ فلا بأس بها حتى فى الرضيعة

Tahreer al-Waseelah, deel 2, pagina 343

Uitgave # 12: Het is niet toegestaan ​​om geslachtsgemeenschap te hebben (met iemands vrouw) voordat ze de leeftijd van 9 jaar bereikt, hetzij in Nikaah (permanent huwelijk) of Mut’a (tijdelijk huwelijk) ). Wat betreft alle andere genoegens, zoals wellustige aanraking, omhelzen en dijen (dat wil zeggen, wrijven van de penis tussen de dijen), is er geen probleem, zelfs niet als ze een zuigeling is.

Enkele andere prominente Shi’itische geleerden die dezelfde uitspraak hebben gedaan over het afleiden van seksueel genot van baby’s zijn de volgende:

1

Dus hopelijk beantwoordt dat de vraag. Nogmaals, ik moet de broeders waarschuwen voorzichtig te zijn in dit opzicht, aangezien deze immorele wet ook in ons geloof toelaatbaar zou zijn, wat het volledig, 100% moreel zou maken. Dus haast je niet te snel tot oordelen. En inderdaad, Allah is de beste Helper en de beste der gidsen.

Eigenlijk kan bovenstaande niet eens als een verrassing worden gezien maar dit al in 2013! Inderdaad het aantal mensen dat de gruwelijkheden der islam steeds meer begint in te zien en door te krijgen stijgt nog steeds. De afkeer tegenover pedofielen die een als religie vermomde sekte neemt steeds verder toe en omschrijvingen uit de moslimwereld zelf, zoals hierboven omschreven, helpen mensen om in opstand te komen tegen deze achterlijke ideologie. Helaas worden dit soort berichten, afkomstig uit de moslimwereld, niet besproken in de vele extreem linkse talkshows die dagelijks onze huiskamers bevuilen met pro islamitisch gezwam en de vele gutmensch ellende.

Maar zijn de opvattingen van de moslims inmiddels in elk geval wat aangescherpt?

Ach laten we gewoon maar allemaal blijven wegkijken en hier zo min mogelijk aandacht aan schenken dat stopt het vanzelf.

Niet niet de pedofiele islamitische ideologie maar het leven naar de normen en waarden waar onze samenleving op is gebouwd. Wanneer we blijven wegkijken en alles maar blijven doodzwijgen en accepteren dan is het zo voorbij en inderdaad dan stopt het vanzelf.

En dit kon wel eens sneller gaan dan gedacht….

Met groet Bolo

Gedwongen Rechts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s